Haak en brei garen Valkenswaard

De Hobbytafel: voor al uw haak- en breigaren in Valkenswaard

Vindt u het leuk om zelf nieuwe kledingstukken en modeaccessoires te maken door met brei- of haaknaalden aan de slag te gaan of maakt u regelmatig nieuwe kledingstukken en accessoires voor uzelf, familie of vrienden? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk regelmatig nieuw garen nodig. Zoekt u een verkooppunt voor al uw haak- en breigaren in de buurt van Valkenswaard, zodat u nooit zonder komt te zitten? Dan bent u bij De Hobbytafel aan het juiste adres.

Haak en brei garen ValkenswaardDe Hobbytafel: de hotspot voor alle creatievelingen

De Hobbytafel is een hobbywinkel in Valkenswaard waar de ware creatieveling zich thuis voelt. In een gezellige, gemoedelijke sfeer krijgt u deskundig advies en wordt u geïnspireerd om uw van uw werkstuk een succes te maken. In ons grote aanbod hobbyartikelen vindt u producten als stempels en mallen om de mooiste kaarten te maken, maar ook een grote collectie met haak-en breigaren.

Bezoek ook ons Breicafé!

Vindt u het leuk om te breien of te haken en wilt u eens samen zitten met mensen die uw hobby delen? Bezoek dan ons breicafé eens. U kunt onder het genot van een kopje thee of koffie aan uw project werken en ideeën opdoen voor een volgend project. Heeft u advies nodig? Dan zijn er genoeg creatievelingen aanwezig om u te hulp te schieten.

Het breicafé wordt dinsdag, woensdag en donderdag gehouden van 10.00 tot 12.00 uur. Tegen een kleine vergoeding (2 euro) kunt u deelnemen aan ons breicafé. Het is wel de bedoeling dat u werkt met garen dat gekocht is bij De Hobbytafel.

   Handwerk Valkenswaard     Hobbywinkel Eersel     Contact