Hobbywinkel Eersel

De Hobbytafel: de hobbywinkel in de omgeving van Eersel voor alle creatievelingen

Bent u regelmatig met nieuwe creatieve projecten bezig en heeft u regelmatig creatieve ideeën? Dan is het bezoeken van onze hobbywinkel in de omgeving van Eersel zeker een aanrader voor u. Bij De Hobbytafel kunt u als creatieveling terecht voor het aanschaffen van diverse creatieve artikelen die u bij uw projecten kunt gebruiken, zoals haak- en breigaren, borduurgaren en allerlei spulletjes om kaarten te maken zoals stempels, mallen, papier en 3d vellen. Wilt u meer weten over deze hobbywinkel in de omgeving van Eersel? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Doe inspiratie op in onze hobbywinkel

De Hobbytafel is een hobbywinkel waar de ware creatieveling zich thuis voelt. In een gezellige, gemoedelijke sfeer krijgt u deskundig advies en wordt u geïnspireerd om uw van uw werkstuk een succes te maken. In het assortiment van De Hobbytafel vindt u onder andere:

  • Haak- en breigaren
  • Borduurgaren van DMC
  • Snij- en embossingmallen van diverse merken
  • Stempels van diverse merken
  • 3D-vellen voor het maken van kaarten
  • Papier

Hobbywinkel EerselGroot liefhebber van breien? Bezoek dan ons breicafé!

Vindt u het leuk om te breien of te haken en wilt u eens samen zitten met mensen die uw hobby delen? Bezoek dan ons breicafé eens. U kunt onder het genot van een kopje thee of koffie aan uw project werken en ideeën opdoen voor een volgend project. Heeft u advies nodig? Dan zijn er genoeg creatievelingen aanwezig om u te hulp te schieten.

   Handwerk Valkenswaard     Handwerkartikelen Valkenswaard     Contact