Hobbywinkel Geldrop

Nieuwe handwerkartikelen nodig? Bezoek onze hobbywinkel in de omgeving van Geldrop

Vindt u het leuk om met uw eigen creatieve projecten bezig te zijn en op deze manier de mooiste dingen te maken? Dan weet u als geen ander dat u de beste handwerkartikelen nodig heeft om uw creatieve projecten tot een succes te maken. Zoekt u nieuwe handwerkartikelen voor een specifiek project waar u mee bezig bent of voor een project waar u mee wilt starten? Dan bent u bij De Hobbytafel aan het juiste adres. De Hobbytafel is een grote hobbywinkel in de omgeving Geldrop met een uitgebreid assortiment waar u hoogwaardige handwerkartikelen koopt. Of u nu iets specifieks zoekt voor uw creatieve project of gewoon even rond wilt snuffelen in onze winkel, u bent altijd welkom in onze hobbywinkel in de omgeving van Geldrop!

Hobbywinkel GeldropVan breigaren tot 3d vellen: U koopt het bij De Hobbytafel

In ons aanbod vindt u onder andere haak- en breigaren, patronenboeken en haakpakketten. Daarnaast is er een afdeling met allerlei materialen om kaarten te maken. De Hobbytafel verkoopt stempels, stempelbenodigdheden, papier en snij- en embossingmallen van diverse merken. Tevens heeft De Hobbytafel een groot assortiment 3D-knipvellen. Heeft u advies nodig over een specifiek artikel in ons assortiment of over uw creatieve project? Wij helpen u graag!

Uw vaardigheden verbeteren? Volg een cursus of workshop

Bent u graag creatief bezig en wilt u uw creatieve vaardigheden nog verder verbeteren door een nieuwe techniek te leren? Dan kunt u ook bij De Hobbytafel terecht voor een workshop of cursus, zoals een workshop kaarten maken of de “cursus creatief”, waarbij vooral uw eigen creativiteit centraal staat. Nieuw zijn de breiworkshops. Heeft u een creatieve zoon of dochter in huis? Dan kan uw kind meedoen met onze speciale kindercursus.

   Handwerk Valkenswaard     Hobbywinkel Veldhoven     Contact