Workshop kaarten maken

De leukste kaarten versturen? Volg een workshop kaarten maken

Door een kaartje te versturen, laat u de ontvanger van de kaart weten dat u om wat voor reden dan ook aan deze persoon denkt. Wilt u een keer een originele kaart versturen om iemand echt blij te maken? Schaf dan geen standaard kaarten meer aan in de winkel, maar ga creatief aan de slag met uw eigen kaarten. Weet u niet hoe? Volg dan de workshop kaarten maken van De Hobbytafel. Meer over deze workshop leest u op deze pagina.

Zelf kaarten makenWorkshop kaarten maken: u leert het tijdens een leuke workshop

Maandelijks wordt er een workshop kaarten maken georganiseerd bij De Hobbytafel. Onder deskundige leiding wordt er gewerkt met de nieuwste materialen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het seizoen. U leert elke maand een nieuwe techniek en krijgt vele tips. Na een ochtend gezellig workshoppen gaat u naar huis met een uniek werkstuk.

Iedere les een andere techniek en een ander thema

Iedere les van de workshop kaarten maken komt er weer een andere techniek en een ander thema aan bod. Of u nu verjaardagskaarten wilt maken of juist creatief aan de slag wilt met het maken van kerstkaarten, het komt allemaal terug in de creatieve workshop. En omdat u iedere week een andere techniek leert voor het maken van kaarten, heeft u na het volgen van de workshop echt alle vaardigheden in huis om de mooiste kaarten te maken.

   Handwerk Valkenswaard     Contact