Workshop breien Valkenswaard

Workshop breien in Valkenswaard

Wilt u leren breien? Volg dan de workshop breien in Valkenswaard. Tijdens deze workshop leert u de basisbeginselen van het breien zoals het opzetten van uw breiwerk, een aantal eenvoudige steken en het afwerken van uw breiwerk. De workshop breien in Valkenswaard wordt georganiseerd door De Hobbytafel.

Workshop breien ValkenswaardDe Hobbytafel is de winkel voor creatievelingen. U vindt bij ons allerlei materialen voor uw hobby’s zoals:

  • Haak- en breigaren
  • Snij- en embossingmallen van verschillende merken
  • 3d vellen om kaarten te maken
  • Stempels van verschillende merken

Leuke activiteiten

In onze winkel worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals het breicafé, borduur cafe en kaarten café. U kunt onder het genot van een kopje thee of koffie aan uw project werken en ideeën opdoen voor een volgend project. Heeft u advies nodig? Dan zijn er genoeg creatievelingen aanwezig om u te hulp te schieten. Ook worden er cursussen en workshops georganiseerd voor de beginnende of gevorderde handwerker.

De Hobbytafel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken dan kunt u ook via onze webwinkel onze producten bestellen.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de workshop breien in Valkenswaard? neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U vindt op de website ook aanvullende informatie over onze activiteiten.

   Workshop kaarten maken     Workshop haken maken Valkenswaard     Contact