Workshop haken Valkenswaard

Workshop haken volgen Valkenswaard

De Hobbytafel organiseert een workshop haken in Valkenswaard. In 5 lessen kunt u leren haken. De workshop wordt verzorgd door Conny. Zij leert u de beginselen van het haken. Naast het haken van een oefenlapje gaat u tijdens de workshop haken in Valkenswaard ook aan de slag met kleine werkstukken. De workshop bestaat uit 5 lessen, verspreid over 10 weken. De kosten van de workshop haken in Valkenswaard zijn € 12,50 per les. Het is de bedoeling dat u garen bij De Hobbytafel aanschaft. U kunt uw eigen haaknaald meenemen maar deze kan ook bij De Hobbytafel worden gekocht. Kijk op de website voor data en tijdstippen en om u aan te melden.

Workshop haken ValkenswaardDe Hobbytafel heeft een groot aanbod met handwerkartikelen van hoge kwaliteit. In ons aanbod vindt u onder andere haak- en breigaren, patronenboeken en haakpakketten. Daarnaast is er een afdeling met allerlei materialen om kaarten te maken. De Hobbytafel verkoopt stempels, stempelbenodigdheden, papier en snij- en embossingmallen van diverse merken. Tevens heeft De Hobbytafel een groot assortiment 3D-knipvellen.

Activiteiten en workshops

Bij De Hobbytafel worden regelmatig leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Bijvoorbeeld het breicafe dat elke dinsdag, woensdag en donderdagochtend wordt gehouden bij De Hobbytafel. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u werken aan uw eigen breiprojecten en advies geven of vragen aan de andere deelnemers. Voor deelname aan het breicafé wordt een vergoeding van € 2,00 per keer gevraagd. Het is de bedoeling dat u haakt of breit met garen of wol dat is gekocht bij De Hobbytafel.

   Workshop breien Valkenswaard     Contact